Klaiņojošie kaķi sagādā pamatīgas galvassāpes Purvciema iedzīvotājiem

© F64

Kādu Rīgas mikrorajona Purvciema iedzīvotājam nepatīkamu pārsteigumu sagādājuši klaiņojošie kaķi, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Automašīnas "BMW" īpašnieks raidījuma veidotājiem nodemonstrējis pamatīgas švīkas uz sava auto motora pārsega. Kā izrādās, tad šajos vēsajos vakaros klaiņojoši sētas kaķi nolēmuši pasildīties uz siltā motora pārsega, taču tad, iespējams, izbiedēti un ar nagiem sabojājuši auto.

Saskrāpēta auto īpašnieks Nauris raidījuma veidotājiem stāsta, ka pie mājas pamanījis kundzes, kas visai regulāri nes šiem kaķiem ēdienu. Turklāt pie vairākām ēkām Purvciemā izvietotas arī kaķu mājas.

Vīrietis atzīst, ka par laimi ir KASKO polises īpašnieks, tomēr pašrisks jāmaksā no savas kabatas. Klaiņojošo kaķu nodarītā skāde automašīnai ir liela- par labošanu jāmaksā vismaz 700 eiro. Turklāt nav izslēgts, ka tas neatkārtosies, un sabojātas var tikt arī citas automašīnas.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais