Māte ar bērniem nonāk bezizejā; nepieciešama palīdzība sākt visu no jauna

© Elmārs Rudzītis, F64 Photo Agency

Facebook lapā "Palīdzēsim viens otram." ievietots lūgums palīdzēt kādai māmiņai ar diviem bērniem, kuri bija spiesti pamest mājas un nepieciešams iekārtoties uz jaunā vietā.

Lūgumu palīdzēt ievietoja Edijs Pipars, kurš aicina palīdzēt ģimenei, kura dzīvo Madlienā. Māmiņa vīrietim raksta:

Vēršos kārtejo reizi pie tevis, jo citas izvēles man nav. Viss it ka bija labi, te vienā jaukā dienā mani ar abām meitiņām pameta bērnu tēvs. Līdz ar to izliek mūs aiz durvīm. Viena jau kādu laiciņu cīnos ar visu. Gāju uz sociālajiem, lai piešķir pajumti, jo biju bezizejā drausmīgā. Solīja piešķirt pajumti. Ieskaitot to, ka tajā sociālajā dzīvoklī nav ne mēbeļu, ne gultu, ne skapja, ne virtuvē kaut kas. Ļoti lūdzu tev palīdzibu. Ir vajadzīgas gultas, skapis un kaut nedaudz ko virtuvītē iekārtot. Varbūt kāds var ziedot ari mazliet partikas. Jo tiesham esmu bezizejā. Pārtieku tikai no pabalsta. Ir cerība dabūt darbiņu, bet vispirms man ir jānokārto, kur dzīvot. Jo skolu līdz ar to arī bija jāmaina. Esmu šokā par to, kas šobrid ar mums notiek. Bērnu tēvs mūs pameta, neatstājot praktiski neko. Pat par bērniem neinteresējas, vai ir ēduši vai nē. Es ļoti lūdzu, varbūt kāds var palīdzēt!

Ar ierakstu dalījušies jau divsimts sociālā tīkla lietotāju. Palīdzēt var, sazinoties ar ģimenes kontaktpersonu Ediju Piparu.

Avots

Svarīgākais