Daugavpilī būs iespēja veikt bezmaksas auto tehnisko apskati

© F64

Šodien Daugavpils Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) nodaļā no plkst.18 līdz plkst.2 notiks "Tehniskās apskates nakts" pasākums, aģentūru LETA informēja direkcijā.

Līdzīgi pasākumi šogad jau notikuši Gulbenē un Talsos, bet 27.augustā tie notiks arī Rīgas CSDD nodaļās. Gulbenē bezmaksas diagnostika tika veikta 106 spēkratiem, bet Talsos - 201.

Kā skaidro direkcijā, pasākuma nolūks ir mudināt autobraucējus piedalīties ceļu satiksmē ar drošiem un tehniskā kārtībā esošiem transportlīdzekļiem, lai neapdraudētu ne savu, ne arī citu satiksmes dalībnieku veselību un dzīvību.

Pasākuma laikā Daugavpils tehniskās apskates stacijā bez maksas būs pieejama vieglo automobiļu tehniskā stāvokļa diagnostika. Atkarībā no diagnostikas rezultātiem būs iespējams saņemt CSDD pakalpojumu par tehnisko apskati, veicot nepieciešamos maksājumus kasē.

Šogad Gulbenes, Talsu un Daugavpils CSDD nodaļās bezmaksas auto diagnostiku var veikt tikai pēc iepriekšēja pieraksta. Bezmaksas diagnostika tiks piedāvāta tikai vieglajiem auto ar pilnu masu līdz 3,5 tonnām, bet motocikliem diagnostika netiks veikta.

Svarīgākais