ŠOKĒJOŠI: Talsos pa logu izkrīt gadu vecs mazulītis

© f64

18. augustā ap plkst. 16:00 Talsos, A. Pumpura ielā pa otrā stāva logu izkrita gadu vecs bērns. Zēns guva smagas traumas un tika nogādāts Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā Rīgā.

Kā liecina sākotnējā informācija par notikušo, ģimene bija atgriezusies mājās pēc iepirkšanās veikalā. Pārnākot, tika atvērts logs, lai izvēdinātu telpas. Laikā, kamēr vecāki atkārtoti izgājuši no dzīvokļa, lai uznestu iepirkumu maisiņus, mazais puika dzīvoklī palicis viens. Kad pēc īsa brīža vecāki atgriezās, tika konstatēts, ka zēns ir izkritis pa logu. Nekavējoties tika izsaukta medicīniskā palīdzība, kas bērnu nogādāja Talsu slimnīcas reanimācijas nodaļā. Tur, savukārt, tika pieņemts lēmums zēnu transportēt uz slimnīcu Rīgā.

Policija vēl precizē notikušā apstākļus.

Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas komunikācijas speciāliste Daiga Rauba informējusi, ka cietušā bērna stāvoklis ir smags, bet stabils. Citu informāciju par bērna veselības stāvokli slimnīca neizpauž.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.