Dānijas karaliene izvēlas Latvijā šūtu mēteli

© Ekrānšāviņš no video

Kā vēsta "Baltic News Network" tad Dānijas karaliene Margrēta iegādājusies Krāslavā ražotu mēteli.

Kā izrādās, tad Dānijas karaliene papildinājusi savu gardrobi ar ražotnē NEMO šūtu metēli. Lai gan mēteļa apģērba dizaina autori ir Dānijas kompānija "Eva&Claudi" zināms, ka tā jau vairākus gadus sadarbojas tieši ar Latvijas apģērbu ražotni NEMO.

Uzņēmuma NEMO valdes priekšsēdētāja Inga Zemdega-Grape pastāstījusi, ka "Eva&Claudi" dizainētie apģērbi ir īpaši, tie izceļas ar krāsām un dzīvesprieku. Uzņēmuma priekšsēdētāja arī norāda, ka ir prieks sadarboties ar profesionāļiem šajā jomā.

Kā redzams uzņemtajos attēlos, tad Dānijas karalienes izvēlētais mētelis ir patiešām dzīvespriecīgs un skaidri izceļas tā košās krāsas un smalkais stils.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Svarīgākais