Gaidāms lietus un pērkona negaiss

© f64/ Kaspars Krafts

Šodien daudzviet gaidāms lietus, vietām iespējams arī pērkona negaiss. Pūtīs mērens dienvidaustrumu/austrumu puses vējš un gaiss iesils no +16 līdz +21 grādam, informē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC).

Kā jau ziņots, laika apstākļu izmaiņas gaidāmas no piektdienas, kad iepriekš minētais ciklons virs mūsu reģiona pakāpeniski zaudēs savu nozīmi - gan piektdien, gan arī brīvdienās īslaicīgs lietus gaidāms vien atsevišķos valsts reģionos. Turklāt ar dienvidu puses vējiem mūsu reģionā uz dažām dienām ieplūdīs vasarīgi siltas gaisa masas - sestdien un svētdien teritorijas lielākajā daļā termometra stabiņš pakāpsies virs +20 grādu atzīmes, vietām sasniedzot pat +25...+26 grādus. Prognozes gan liecina, ka vasarīgais siltums no mūsu reģiona atkāpsies jau nākamās nedēļas sākumā.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais