Festivālā Laba daba risinājušies trillera cienīgi notikumi

© Vladislavs Proškins, F64 Photo Agency

Naktī uz sestdienu kāds incidents notika telšu pilsētiņas teritorijā, kad divi pagaidām nenoskaidroti vīrieši, iespējams, ar gāzes ieroci savainoja divus 1991.gadā dzimušus jauniešus, ziņo Valsts policija.

Sākotnējā apstākļu pārbaudē secināts, ka jaunieši naktī atgriezušies savā teltī, kur atrada divas nepazīstamas personas, kuras negaidot pavērsa pret jauniešiem ieroci un izšāva, un no notikuma vietas aizbēga. Jaunieši nogādāti slimnīcā, savukārt policija par miesas bojājumu nodarīšanas faktu sāka kriminālprocesu un uzsāka intensīvu personu meklēšanu. Šobrīd pārbaudītas vairākas personas, taču pagaidām nev izdevies noskaidrot vainīgos, tādēļ policija joprojām lūdz iesaistīties arī pasākuma apmeklētājus, kuri bijuši aculiecinieki notikušajam un spēj sniegt jebkādu informāciju, kas paātrinātu personu notveršanu. Ja jūsu rīcībā ir informācija par notikušo, lūdzam informēt policiju pa tālruni 110.

Latvijā

Lai gan pilnīgi no gaisa grābts ir datējums, ka tieši 1670. gada 21. oktobrī “kāds Priekules kalējs no Zviedrijas Johansons izgatavojis ierīci lidošanai, ko arī izmēģinājis,” mēģināsim noticēt 17. gadsimta otrās puses vai 18. gadsimta sākuma cilvēka prasmei pārvērst sevi par mazu planierīti, ko tagadējie cilvēki ir iemanījušies izdarīt, izmantojot planēšanai daudz piemērotākus materiālus un tehnoloģijas.

Svarīgākais