Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Latvijā

VAKARA ZIŅAS: Binnija ar piecus mēnešus veco dēlēnu dodas uz darbu

Kamēr dēlēnu pieskata kolēģes, Binnija iznāk no sava salona un dodas uz veikalu iepirkties. Viņu pat grūti atpazīt, jo allaž košā un pamanāmā uzņēmēja šoreiz ģērbusies ērtā ikdienas apģērbā un matus saņēmusi zirgastē. Todien Binnija bija iegrimusi pārdomās un kaut kur bija pazudis uzņēmējas burvīgais smaids © Aculiecinieka foto

TV raidījumu vadītāja un skaistumkopšanas salona «BBBinnija» īpašniece Binnija Ārberga (41) pēc dēliņa Rodrigo Luisa dzimšanas pamazām atgriežas darba apritē.

»Vakara Ziņas« novēroja, ka Binnija, lai apdarītu ikdienas pienākumus, savu piecus mēnešus veco mazuli, kas jau krietni apvēlies un omulīgi smaida, uztic pieskatīt kolēģēm.

Pavisam nesen, 23. jūlijā, allaž smaidīgā Binnija Ārberga nosvinēja savu 41. dzimšanas dienu. Gan sociālajos tīklos, gan arī klātienē rosīgā Binnija saņēma virkni laba vēlējumu un apsveikumu jubilejā. Turklāt skaistumkopšanas salona «BBBinnija» telpās pat spaiņos sakārtoti rožu klēpji, kas liecina par aizvadītajiem salona saimnieces svētkiem.

Beidzamajā laikā mediji vēsta, ka Binnija dēlēnu Rodrigo Luisu lielākoties audzina viena, jo pašķīrusies ar mazuļa tēvu ugunsdzēsēju un dīdžeju Matīsu Upleju. Pāris gan oficiāli nebija reģistrējis savas attiecības. Tiesa gan, Matīss taisnojas, ka palīdz un iesaistās sava pirmdzimtā audzināšanā.

Kāda skaistumkopšanas salona «BBBinnija» kliente »Vakara Ziņām« pastāstīja, ka Binnija ir lieliska māte savam dēlēnam. Gluži kā lauvene viņa sargā savu mazuli no svešiem acu skatiem. Mazais puika, kas pasaulē nāca šā gada 22. martā, jau apvēlies un omulīgi smaida, kad Binnijas salona darbinieces mazuli paņem rokās. Turklāt Binnija tikmēr izmanto laiku lietderīgi un var apdarīt savus darbus. Pamazām jaunā māmiņa atgriežas darba apritē.