Briesmīgajā negadījumā cietušā bērna stāvokli vērtē kā vidēji smagu

© F64

Vakar ceļu satiksmes negadījumā uz Jelgavas apvedceļa cietušā bērna stāvoklis ir vidēji smags, bet stabils, aģentūrai LETA pastāstīja Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas pārstāve Daiga Rauba.

Šodien bērnu pārvedīs uz slimnīcas nodaļu turpmākai ārstēšanai.

Kā ziņots, ceļu satiksmes negadījumā uz Jelgavas apvedceļa gāja bojā viens, bet cieta vēl divi bērni, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola. Smagāk cietušais bērns tika nogādāts Bērnu slimnīcā.

Negadījums noticis uz šosejas Rīga-Jelgava-Lietuva, pie pagrieziena uz Ozolniekiem un Brankām. Sietniece skaidro, ka smagā automašīna DAF ar piekabi braukusi no Rīgas puses, kad pēkšņi tai priekšā no pretējās braukšanas joslas izbraukusi vieglā mašīna "Hyundai". Sākotnējā informācija liecina, ka "Hyundai" vadītājs, vadot transportlīdzekli, aizmidzis.

Latvijā

Valdībai būtu jāvienojas par vienotu pieeju, kādus pasākumus kāda līmeņa politiķi var apmeklēt, otrdien pēc tikšanās ar premjeri Eviku Siliņu (JV) sprieda Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs, komentējot Aizsardzības ministrijas (AM) parlamentārā sekretāra Arta Švinkas (P) dalību Palestīnas iedzīvotāju upuru piemiņas pasākumā.