Kapusvētku zaļumballe Ropažos beidzas ar šaušalīgu traģēdiju

© f64/ Vladislavs Proškins

Rīgas reģiona pārvaldes Salaspils iecirknis šonakt neilgi pēc pusnakts saņēma informāciju, ka Ropažos publiskā pasākuma laikā kādam vīrietim nodarīti smagi miesas bojājumi, kas, iespējams, bijuši par cēloni cietušā nāvei, vēsta Valsts policija

Notikuma vietā aizdomās par miesas bojājumu nodarīšanu aizturēts 1988. gadā dzimis vīrietis. Iepriekš vīrietis policijas redzeslokā nav nonācis.

Sākotnējā informācija liecina, ka starp abiem vīriešiem alkohola reibumā izcēlies konflikts, kā rezultātā 1988. gadā dzimušais vīrietis nodarījis smagus miesas bojājumus 1967. gadā dzimušam vīrietim, kas rezultātā izraisījuši cietušā nāvi.

Policija uzsākusi kriminālprocesu par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei. Izmeklēšana un precīza lietas apstākļu noskaidrošana turpinās.

Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz piecpadsmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.