Ziepniekkalnā aiztur sievieti, kura bērna ratiņos pārvadā alkoholu

© Rīgas Pašvaldības policija

Šorīt agri no rīta Rīgas pašvaldība policijas Zemgales pārvaldes darbinieki pamanīja kādu aizdomīgu kundzi, kura pa ielu stūma bērnu ratiņus, vēsta Rīgas pašvaldības policija.

Policijas ekipāža apstājās, un uzreiz bija manāms, ka ratiņos zīdaiņa nav - tā vietā ratiņos bija liels daudzums ar pudelēm, kurās bija caurspīdīgas krāsas šķidrums. Tā kā pudelēs esošajam šķidrumam bija spirtam raksturīgā smaka, policijas darbinieki pudeles atsavināja, un uzsāka administratīvo lietvedību par ar akcīzes nodokli apliekamo preču uzglabāšanas un pārvietošanas noteikumu pārkāpšanu. Savukārt pati sieviete skaidroja, ka pudeles esot atradusi, taču nevarēja paskaidrot, kādēļ nolēmusi tās vizināt bērnu ratiņos. Par šādu pārkāpumu uzliek naudas sodu no septiņdesmit līdz septiņsimt eiro.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.