Policija meklē vairāku nozagtu mantu īpašniekus; FOTO

© Valsts policija

Policijai izdevies notvert zagli ar lielu daudzumu nozagtu mantu. Šobrīd policija vēl nav izdevies noskaidrot dažu lietu īpašniekus.

Šā gada aprīļa sākumā policijas darbinieki uz aizdomu pamata par vairāku zādzību izdarīšanu Ventspilī aizturēja kādu personu. Pie aizturētā tika atrastas vairākas zagtas mantas, to vidū arī tādas, kuru īpašnieki joprojām nav noskaidroti. Valsts policija aicina atsaukties attēlā redzamā trimmera Stihl un elektriskā skrūvgrieža Bosch likumīgos saimniekus.

Gadījumā, ja atpazīstat šīs mantas kā savas, lūdzam zvanīt uz tālruņa numuriem 63604754 vai 110, vai arī griezties personīgi Valsts policijas Ventspils iecirknī Ostas ielā 33.

Latvijā

Lai gan pilnīgi no gaisa grābts ir datējums, ka tieši 1670. gada 21. oktobrī “kāds Priekules kalējs no Zviedrijas Johansons izgatavojis ierīci lidošanai, ko arī izmēģinājis,” mēģināsim noticēt 17. gadsimta otrās puses vai 18. gadsimta sākuma cilvēka prasmei pārvērst sevi par mazu planierīti, ko tagadējie cilvēki ir iemanījušies izdarīt, izmantojot planēšanai daudz piemērotākus materiālus un tehnoloģijas.

Svarīgākais