Sestdien notikušā nozieguma sakarā policija izplata būtisku informāciju

© F64

16. jūlijā plkst. 05:00 Liepājā, Peldu ielā tika konstatēts, ka automašīnai Ford Focus ir izsists durvju stikls. No automašīnas salona nozagta soma ar dažādām mantām. Soma vēlāk atrasta netālu no notikuma vietas, ziņo Valsts policija.

Valsts policija aicina iedzīvotājus neatstāt automašīnas salonā acīm redzami vērtīgas mantas, kā arī somas, kuru saturs no ārpuses nav nosakāms. Automašīnas salonā atstātās mantas ir kārdinājums zagļiem. Pat ja salonā atstāta tukša soma, zagļa interese par to var sagādāt auto īpašniekam materiālus zaudējumus, jo, lai pārliecinātos par somas saturu, tiek sabojātas automašīnas durvis vai loga stikls. Lai izvairītos no zādzībām, iesakām mantas ņemt līdzi, vai atstāt automašīnas bagāžas nodalījumā, kur tās nav citiem redzamas.

Latvijā

Šosezon stāsies spēkā jaunas prasības ziemas riepām, un no 1.decembra ceļu satiksmē varēs izmantot tikai tādas ziemas riepas, kas marķētas ar "kalna un sniegpārsliņas" apzīmējumu, aģentūrai LETA pavēstīja Ceļu satiksmes drošības direkcijā (CSDD).

Svarīgākais