TRAĢISKS negadījums prasa vīrieša dzīvību Pāvilostā

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Vakarā avārijās Latvijā gājis bojā viens cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Negadījums ap plkst.21 notika Pāvilostas novada Sakas pagastā, kur 1966.gadā dzimis vīrietis netika galā ar automašīnas "BMW" vadību, nobrauca no ceļa braucamās daļas, iebrauca grāvī un apgāzās. Vadītājs negadījuma vietā gāja bojā.

Vakar Rīgā, Balasta dambī, kāds vīrietis guvis traumas, mēģinot izkāpt no braucoša autobusa. 1961.gadā dzimis vīrietis bija sācis kustību ar autobusu, kad pasažieris, 1989.gadā dzimis vīrietis patvaļīgi atvēris durvis un izkritis no autobusa, gūstot miesas bojājumus. Cietušais ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Engures novada Ragaciemā 1992.gadā dzimis jaunietis ar automašīnu "Ford" uzbrauca riteņbraucējam, 2013.gadā dzimušam puikam un atstāja negadījuma vietu, neziņojot policijai, tādā veidā pārkāpjot noteikto kārtību. Krustpils novada Variešu pagastā 1966.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Renault" notrieca alni, kurš pēkšņi bija izskrējis uz ceļa. Negadījumā cieta autovadītājs un pasažieris, 2001.gadā dzimis pusaudzis. Abi cietušie nogādāti slimnīcā.

Cēsu novada Vaives pagastā, uz Vidzemes šosejas, 1995.gadā dzimis jaunietis ar automašīnu "VW" iebrauca ceļa pretējā virzienā un izraisīja sadursmi ar automašīnu "Ford", kuru vadīja 1979.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta "VW" pasažieri - 1993. un 1995.gadā dzimuši jaunieši, kuri nogādāti slimnīcā.

Saulkrastu novadā saskrējās automašīnas "Honda", kuru vadīja 1973.gadā dzimis vīrietis, un "Opel", kuru vadītāja 1959.gadā dzimusi persona. Negadījumā cieta "Hondas" vadītājs un pasažieri - 1985. un 1976.gadā dzimuši vīrieši. Visi cietušie nogādāti slimnīcā.

Kopumā vakar Latvijā reģistrētas 37 avārijas, kurās cieta 12, bet gāja bojā viens cilvēks.

Svarīgākais