360TV Positivus kanāls nodrošinās tiešraides no Salacgrīvas 21 stundas garumā

© F64

Jau rīt Salacgrīvā sāksies viens no gaidītākajiem mūzikas festivāliem Baltijā – Positivus 2016. Mūzikas svētki norisināsies visu nedēļas nogali. Lai laikus noskaņotos uz festivāla viļņa, no 4. jūlija sācis raidīt 360TV Positivus kanāls, ko skatītājiem piedāvā festivāla galvenais partneris Lattelecom.

Kanāls piedāvās arī maksimālu klātbūtnes efektu, festivāla dienās nodrošinot tiešraides no Salacgrīvas vairāk nekā divdesmit stundu garumā, kā arī ļaus paildzinās festivāla sajūtu, priecējot ar koncertiem, intervijām un citiem video materiāliem no Positivus līdz pat 24. jūlijam.

Par godu Positivus festivāla desmitgadei līdztekus jau tradicionālajām koncertu tiešraidēm un intervijām ar māksliniekiem un festivāla apmeklētājiem šogad kanāls sarūpējis kādu jauninājumu - ik vakaru pulksten 21 sākas autorraidījums Positivus 10! Iesildies ar Fredi!, kurā pieredzējušā šovmeņa Andra Freidenfelda vadībā ir iespēja atskatīties uz festivāla vēsturi, informē Positivus festivāla rīkotājs Ģirts Majors.

360TV Positivus līdz ar jauno šovu demonstrē arī 2015. gada festivāla labākos koncertus, kā arī aicina iepazīt šogad gaidāmo mākslinieku mūziku. Ik vakaru pastāvīgas apraides iespējams skatīt arī kanālā 360TV.

Savukārt no rītdienas līdz 17. jūlijam 360TV Positivus, kā arī kanāls 360TV pārraidīs festivāla koncertus vismaz 38 stundu garumā, no kuriem 21 stundu - tiešraidē. Kanāla radošā komanda iecerējusi sarūpēt kopumā 300 intervijas ar mūziķiem, organizatoriem un apmeklētājiem. Mūzikas gardēdis Toms Grēviņš no Salacgrīvas ziņos par visu aktuālo, kas saistīts ar mūziku, savukārt sociālo mediju speciālists Artūrs Mednis raidījumā Positivus dienasgrāmatas iejuks apmeklētāju pūlī, lai stāstītu par notikumiem festivāla teritorijā un telšu pilsētiņā.

Jāpiebilst, ka 360TV Positivus festivāla noskaņās raidīs līdz pat 24. jūlijam, ļaujot vēlreiz izgaršot labākos festivāla koncertus un sajust festivālā piedzīvoto.

360TV Positivus un 360TV augstas izšķirtspējas jeb HD kvalitātē ir pieejami Lattelecom televīzijas platformās - Interaktīvajā TV (attiecīgi kanāls Nr. 117 un Nr. 11), kā arī bez maksas ikvienam interesentam Interneta TV (www.lattelecom.tv) un izklaides platformā Shortcut. Savukārt kanāls 360TV papildus pieejams arī Virszemes TV skatītājiem (kanāls Nr. 11).

«360TV Positivus ir mūzikas svētki, kas kulmināciju sasniegs festivāla nedēļas nogalē ar vairāk nekā 20 tiešraides stundām no lielākā mūzikas notikuma Baltijā. Līdz ar savu televīzijas kanālu festivāls kļūst pieejams skatītājiem visā Latvijā - no Liepājas līdz pat Daugavpilij, lai kur arī atrastos mūzikas cienītājs - mājās, pludmalē, pārbraucienā vai dārza ballītē,» uzsver Lattelecom valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.



Latvijā

Latvijas Universitātes (LU) fonds saņēmis vienu miljonu eiro lielu ziedojumu no uzņēmuma "MikroTik" Eksakto zinātņu un tehnoloģijas fakultātes un Medicīnas un dzīvības zinātņu fakultātes atbalstam, informē augstskola.

Svarīgākais