Policija rūpēsies par drošību "Positivus" festivālā

© F64

2.lapa

Lai festivāls būtu izdevies, Majors aicina apmeklētājus sagatavoties visdažādākajiem laika apstākļiem, nodrošinoties gan pret lietu, gan karstu sauli. Savukārt tie, kuriem ir iespēja un kuri vēlas festivālā ierasties jau pirmajā dienā, aicināti piektdien jau laicīgi doties uz Salacgrīvu, jo pieredze rāda, ka lielākie sastrēgumi veidojas pirmajā dienā pēc darba laika.

Jau ziņots, ka desmitais "Positivus" festivāls Salacgrīvā norisināsies no 15.jūlija līdz 17.jūlijam.

Telšu pilsētiņa un oficiālā autostāvvieta apmeklētājiem tiks atvērta jau 14.jūlijā plkst.17, savukārt festivāla teritorija apmeklētājiem tiks atvērta 15.jūlijā plkst.12.

Veselības problēmu dēļ festivālā nevarēs piedalīties viena no galvenajām māksliniecēm - dziedātāja Elija Gouldinga.

Visticamāk, Gouldingas vietā uz festivāla lielās jeb "Lattelecom" skatuves uzstāsies britu producents, solo mākslinieks un dīdžejs Marks Ronsons, mikroblogošanas vietnē "Twitter" vēsta viens no festivāla rīkotājiem Ģirts Majors. Patlaban festivāla programmā Ronsonam tajā pašā vakarā, proti, piektdien, ir paredzēta uzstāšanās ar dīdžeja setu uz festivāla otrās jeb "Nordea" skatuves.

Festivālā uz sešām skatuvēm būs baudāma apjomīgākā un daudzveidīgākā programma "Positivus" vēsturē. Jubilejas festivālā uzstāsies ne tikai tādi pasaules mēroga mākslinieki kā Igijs Pops, "M83.", "Years & Years", Džons Ņūmens, "Air", "Hot Chip" un "Grimes", bet arī neskaitāmas uzlecošās populārās mūzikas zvaigznes. Iespaidīgi tiks pārstāvēti arī pašmāju mūzikas mākslinieki.

Svarīgākais