Trešdien gaidāmi nepatīkami laikapstākļi

© f64/ Valdis Proškins

Dienā austrumos brīžiem līs, Latgalē gaidāmas stipras lietusgāzes, iespējams arī pērkons. Dienā gaiss iesils no +18 līdz pat +23 grādiem, informē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC).

Kā jau ziņots, vēl aizvien šajā darba nedēļā laika apstākļus Latvijā noteiks ciklonu darbība, līdz ar to stabili sauss un saulains laiks neiestāsies. Katru dienu kādā no reģioniem ir gaidāms īslaicīgs lietus, bet darba nedēļas beigās Latviju no dienvidiem šķērsos ciklons- daudzviet atkal līs, austrumos gaidāmas arī spēcīgas pērkona lietusgāzes.

Brīvdienās atmosfēras spiediens paaugstināsies- lai gan debesis skaidrosies vēl vairāk, tomēr lokāli arī nedaudz līs.

Šajā periodā pūtīs mēreni dienvidrietumu, dienvidu vēji, kas nedēļas otrajā pusē īslaicīgi iegriezīsies no ziemeļu puses. Gaisa temperatūra naktīs gaidāma +13...+18° robežās, bet dienā gaiss iesils līdz +20...+25°.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais