“Dzemdībās jūsu bērns noteikti uz zemes nokrita!” šāda ir ārsta attieksme Kuldīgas slimnīcā

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Kāda raidījuma „Bez Tabu” skatītāja dalījusies ar šokējošu sūdzību, kur ar savu piecus gadus veco bērnu bija ieradusies slimnīcā. Sieviete stāsta, ka bērns esot uzskrējis virsu grilam un pārsitis seju. Tomēr ārsta attieksme bijusi patiesi šokējoša.

„Labdien! Kuldīgas slimnīcas ārsti atkal izcēlās. Gribu jums pastāstīt, ar kādu attieksmi mani ar bērnu pieņēma traumatologs Ervīns Gudēvičs. Kad viņš jautāja, vai bērnam ir jau kaut kas šūts, atbildēju, ka jā. Viņš teica: dzemdībās noteikti uz zemes nokrita! Es biju šokā. Sākot šūt, viņš sāka kliegt uz manu bērnu. Citēju: ko tu puņķojies, beidz raustīties, pats vainīgs! Ko nesies, kur skrien? Arī mani viņš noveda līdz asarām. Pateicu, lai maina savu attieksmi, jo esam ieradušies slimnīcā, lai mums palīdzētu, nevis pazemotu un kliegtu uz manu bērnu! Vai mēs varam uzticēt savu dzīvību un veselību tādiem ārstiem?,” tiek ziņots raidījuma „Bez Tabu” sadaļā „Sūdzību dēlis”.

Latvijā

Valdībai būtu jāvienojas par vienotu pieeju, kādus pasākumus kāda līmeņa politiķi var apmeklēt, otrdien pēc tikšanās ar premjeri Eviku Siliņu (JV) sprieda Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs, komentējot Aizsardzības ministrijas (AM) parlamentārā sekretāra Arta Švinkas (P) dalību Palestīnas iedzīvotāju upuru piemiņas pasākumā.