Pāvilostas restorānā šausmīgi izturas pret māmiņu ar diviem bērniem

© newsbreak.dk

Kā vēsta informācija publicēta sociālajā tīklā facebook, kāda māte piedzīvojusi ļoti izturēšanos no Pāvilostas restorānā „Vēja Paradīze”.

Māmiņa raksta, ka devusies uz konkrēto restorānu, lai pabarotu savas meitas un paglābtos no negaisa, kurš tobrīd plosījies ārā. Viņa ieradusies restorānā plkst. 20:00, jo zinājusi - pēc deviņiem šis restorāns pasūtījumus vairs nepieņem. Par spīti tam, ka sieviete vairākas reizes lūgusi viesmīlēm pieņemt pasūtījumu, tās līdz 21:00 sievieti nav apkalpojušas un 21:00 izsalkušajai ģimenītei paziņots - piedodiet, mēs neko nevaram palīdzēt. Tad izsalkusī māmiņa ar meitiņām devusies ārā, kur gāzis lietus.

Neapmierinātā sieviete griezusies arī pie restorāna īpašnieka, kuram nosūtījusi sašutuma pilnu īsziņu un saņēmusi ļoti pārsteidzošu atbildi:

„Situācija pēc izmeklēšanas izskatās savādāka no mūsu puses. Es ar lielu atbildības sajūtu izturos pret attieksmi pret klientiem taču ir jau arī tā ka sabiedriskās vietās jāprot uzvesties - pat ja prāts ir jautrs...." sociālajos tīklos kafejnīcas īpašnieka saņemto īsziņu atrāda šokētā sieviete.

Tāpat viņa arī norāda, ka joprojām gaida atvainošanos no restorāna pārstāvju puses.