Ļoti iespaidīga velosipēdu zādzība notikusi Liepājā

© publicitātes

Kā vēsta Valsts policija, Liepājā nozagti vairāki velosipēdi.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Liepājā reģistrētas vairākas velosipēdu zādzības. Tā 2. jūlijā plkst. 15:25 Liepājā, E. Tisē ielā konstatēts, ka kāda nama mantu glabātuvei uzlauzta piekaramā atslēga un no telpas nozagti kopumā pieci velosipēdi. Policija uzsākusi kriminālprocesu.


Tajā pašā dienā plkst. 16:00 velosipēda zādzība konstatēta arī Liepājā, Dzintaru ielā. Šeit no mājas kāpņutelpas zaglim izdevies aizvest pieslēgtu divriteni.

Savukārt 3. jūlijā reģistrētas divas velosipēdu zādzības no kāda cita nama kāpņutelpas Liepājā, Dzintaru ielā.


Valsts policija atgādina iedzīvotājiem rūpēties par savu velosipēdu drošību. Uzglabājot velosipēdu pagrabā, šķūnīti, garāžā vai kāpņutelpā, ieteicams šīs telpas aizslēgt ar drošām slēdzenēm, kā arī pašu divriteni telpā pieslēgt ar kvalitatīvu saslēgu. Atstāt bez pieskatīšanas nepieslēgtu velosipēdu nav ieteicams pat uz īsu brīdi, jo veiklam zaglim pietiks ar mazu mirkli, lai dotos prom ar svešu mantu.

Latvijā

Rīgas Pieminekļu aģentūra 25. septembrī Latgales parkā demontēja piemiņas zīmi – akmeni Maskavas dārza izveidei. Akmens uzstādīšana nebija saskaņota ne Rīgas būvvaldē, ne citā institūcijā, līdz ar to piemiņas zīme konkrētajā vietā uzstādīta un līdz šim atradās neatbilstoši normatīvajiem aktiem, informē Rīgas dome.

Svarīgākais