Veikali darbu šodien sāks vēlāk

© F64

"Maxima" un "Rimi" veikali Jāņu dienā darbu sāks vēlāk, liecina mazumtirdzniecības uzņēmumu SIA "Rimi Latvia" un SIA "Maxima Latvija" sniegtā informācija.

Jāņu dienā gandrīz visi "Rimi" veikali darbu sāks plkst.12, izņemot veikalus, kas atrodas iepirkšanās centrā "Olympia", veikalu Talsos un Daugavpilī, kas šajā dienā būs slēgti. Tikmēr "Rimi" veikals "Galerijā Centrs", Viestura ielā 22, Jūrmalā un veikals Vecrīgā strādās no plkst.10. Lielākoties veikali strādās līdz plkst.22 vai 23.

"Maxima" veikali darbu sāks plkst.10 un lielākoties strādās līdz plkst.22 vai 23.

Jāņu dienā būs slēgti Rīgas Centrāltirgus un Āgenskalna tirgus paviljoni, informē Rīgas pašvaldības SIA "Rīgas Centrāltirgus" pārstāvis Ivars Jakovels.

Rīgas Centrāltirgus atklātās teritorijas darba laiks 24.jūnijā būs no plkst.7 līdz 18, savukārt Āgenskalna tirgū - no plkst.7.30 līdz 18.

Latvijā

No nākamā gada valsts pensijas indeksējamo robežu varētu palielināt līdz 100% no iepriekšējā gada vidējās apdrošināšanas iemaksu algas, paredz valdībā atbalstītais likumprojekts, par kuru kopā ar nākamā gada budžeta pakotni vēl būs jālemj Saeimai.