PALĪDZAM: Skaista ķēvīte meklē mājas

© facebook/ekrānšāviņš

Sociālajā tīklā facebook publicēts interesants sludinājums par kādu jauku ķēvīti, kurai nepieciešamas mājas.

“Sveiki, mani sauc Grafika. Saimnieki par mani ir labi rūpējušies, tādēļ esmu laipna, mīļa un visu laiku miermīlīgi noskaņota pret apkārtējiem. Tā, kā pati esmu audzinājusi bērnus, ļoti labi saprotos ar tiem un, par prieku, ļaušu savās garajās krēpēs arī kādu bizīti uzpīt. Esmu nodzīvojusi skaistus 16 gadus un tagad meklēju mājas uz mūžu, pret šokolādi, pie tik pat labiem cilvēkiem, kādi man ir šobrīd. Manikīrs un pedikīrs ir regulāri veikts, veselības pārbaudes (potes, analīzes) arī. Tikai dažkārt elpas man trūkst, tādēļ auļos, gluži, vairs nevaru mesties. Bet noteikti priecāšos doties pastaigā vai izvizināt mierīgi jebkuru. Vienīgais, es pati ļoti gribētu, lai mana šī brīža saimniece, varētu mani apciemot pa laikam, ziniet - draugi uz katra stūra jau nemētājas.

Gaidīšu ar nepacietību, iespējams Tava Grafika,” vēstīts sociālajā tīklā facebook, kur arī norādīts, ka ar šo ierakstu aicināti dalīties visi, kuru paziņu lokā ir laukos dzīvojoši cilvēki.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmara.matisone%2Fposts%2F1078898385492834&width=500" width="500" height="502" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

Svarīgākais