VĒLAS PATEIKTIES līdzcilvēkiem, kas palīdzēja bērnam pēc gūtas traumas

© Facebook

Linda Linda facebook dalījusies ar nesen piedzīvoto – viņas brālis nejauši guvis traumu, bet viņa ir patīkami pārsteigta, cik daudz cilvēki uzreiz steigušies palīgā un nav palikuši vienaldzīgi.

“Tas katram ir zināms, ka mazi bērni veikalos ir ļoti zinātkāri un aktīvi. Mans mazais brālis aiz lielās laimes, ka iesim ēst picu, ieskrēja Čili picas kuponu statīvā, tas bija viens mirklis un viss, uzacs ir pušu un asinis tek nevaldāmi. Gribu pateikt LIELU paldies sievietei, kura, redzot šo nepatīkamo skatu, pieskrēja klāt ar savu tikko nopirkto saldējumu un pielika to brālim pie acs, vislielākais paldies kādam vīrietim, kurš pienāca klāt un prasīja vai viss ir kārtībā, kurš palīdzēja tikt līdz aptiekai un kurš sarunāja, ka draugs uz slimnīcu aizvedīs, jo aptiekā teica, ka vajadzētu braukt uz slimnīcu un šūt. Lielajā uztraukumā nenoskaidroju, kā šos labsirdīgos un izpalīdzīgos vīriešus sauc, tāpēc es ceru, ka šī ziņa nonāks līdz jums un saku vēlreiz LIELU PALDIES gan no sevis, gan mammas. Paldies, ka nepalikāt vienaldzīgi. Brālis vakarā ļoti bieži atkārtoja, ka bija "onkuļi" kuri palīdzēja, arī viņš saka lielu paldies,” raksta Linda.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais