Šoferim, uzrādot policistam dokumentus, no somas izkrīt vairākas šļirces

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Vakar, 14. jūnijā, ap pulksten 9.40 kolēģi no Rīgas pašvaldības policijas bija saņēmuši informāciju, ka Blaumaņa ielā atrodas, iespējams, iereibis automašīnas vadītājs. Notikuma vietā, uzrādot policistiem dokumentus, šoferim no somiņas izkritušas vairākas šļirces, kuru nepieciešamību viņš nav spējis paskaidrot. Likumsargi aizturēja 1978. gadā dzimušo vīrieti.

Uz notikuma vietu pēcāk tika izsaukta arī Ceļu policijas ekipāža un Speciālo uzdevumu bataljona policisti, kuri automašīnā atrada nelielu folija iepakojumu ar augu izcelsmes maisījumu. Pēcāk tika piesaistīts arī kinologs ar dienesta suni un veikta kratīšana vīrieša automašīnā, taču narkotiskās vielas netika atrastas.

Sākotnēji pret aizturēto vīrieti tika uzsākts kriminālprocess par narkotisko vielu glabāšanu.

Atsavinātais iepakojums ar augu maisījumu tika nosūtīts uz ekspertīzi, taču tur atklājās, ka atrastajā iepakojumā nav konstatētas narkotiskās vielas. Attiecīgi kriminālprocess pret šo personu tiks izbeig

Latvijā

"Latvijas dzelzceļa" koncerns piedzīvo smagus zaudējumus, tāpēc nākas atlaist darbiniekus. Šogad darbinieku atlaišanu piedzīvojis meitasuzņēmums "LDz Cargo". Tas pārvācies uz desmitreiz mazākām telpām un pāri palikušo tehniku un mēbeles ziedojis labdarībai, kā arī vairākiem koncerna iekšējiem noteikumiem neatbilstošiem saņēmējiem, ziņo "Nekā personīga"