ACULIECINIEKS: LAIMĒ NEDĒĻAS NOGALI SKRUNDĀ!

© facebook

Laimē nedēļas nogali diviem skaistajā Skrundas muižā! Portāls nra.lv aicina ikvienu savu lasītāju, kurš gatavs dalīties ar neparastiem, smieklīgiem, aktuāliem, uzmundrinošiem, sirsnīgiem un jebkādiem citiem attēliem, sūtīt savus novērojumus uz epastu info@nra.lv ar norādi ACULIECINIEKS.

Tekstā- daži vārdi par attēlu. Īsi pirms Līgo svētkiem starp visiem attēlu iesūtītājiem tiks izlozēta romantiska balva - nakts Skrundas muižā divām personām.

Portāla nra.lv lasītājs interesējas - vai tiešām arī tik lieliem uzņēmumiem kā Latfood gramatika vairs nešķiet būtiska? Izlasot uz čipsu iepakojuma izvietoto uzrakstu, nākas ar nožēlu secināt- reklāmas tekstā ir vairākas gramatiskas kļūdas un neviens tās nav pacenties izlabot.

Latvijā

Augstākā tiesa atteikusies ierosināt kasācijas tiesvedību lietā, kurā bijušajam Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Personālvadības pārvaldes direktora vietniekam Uldim Bāram piespriests sabiedriskais darbs par apzināti nepatiesu ziņojumu par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu nolūkā panākt kriminālprocesa sākšanu pret noteiktām amatpersonām, noskaidroja aģentūra LETA.

Svarīgākais