Līdz oktobrim gaidīs valdības priekšlikumus par NĪN atvieglojumiem

© F64

2.lapa

Komisijas sēdē rīkotajā diskusijā par iniciatīvu par vienīgā nekustamā īpašuma neaplikšanu ar NĪN FM pārstāvji skaidroja, ka šis nebūtu pilnīgs risinājums, jo bieži vien cilvēkam pieder vairāki īpašumi - atsevišķi dzīvoklis un atsevišķi zeme. Diskusijās izskanēja arī iespēja, ka, burtiski īstenojot šādu risinājumu, varētu sākties īpašumu pārrakstīšana uz radiniekiem, lai katram būtu pa īpašumam, kurš netiek aplikts ar nodokli.

Jau vēstīts, ka jautājums par vienīgā nekustamā īpašuma aplikšanu ar nodokļiem ir jārisina nekavējoties, nevis jāievelk uz gadiem, iepriekš 11.maija sēdē secināja Iesniegumu komisijas deputāti.

Kā ziņots, FM patlaban analizē priekšlikumu par NĪN atcelšanu vienīgajam īpašumam un risinājumu jautājumā sola šā gada rudenī. Patlaban FM analizē nekustamā īpašuma nodokļa pilnveidošanas variantu modeļus.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.