Saimnieki Tukumā savu suni pametuši nomiršanai pie ķēdes

© Tukuma dzīvnieku patversme

Tukuma dzīvnieku patversme ziņo par cietsirdīgu izturēšanos pret suni- saimnieki aizbraukuši uz ārzemēm, bet suni atstājuši kādas bezatbildīgas jaunietes rokās.

"Biedējoša zīme "NIKNS SUNS" un sētā suns ar ķēdi ap kaklu! Nekā jauna un šokējoša, saimnieks ārzemēs, bet suņa pieskatījājs, [...] pazudusi un suni atstājusi. Sunim kādreiz bijusi kaklasiksna, bet pazudusi vai nodilusi, un sunim cieši jo cieši ap kaklu uzlikta ķēde. Ķēde, kurā vārda tiešā nozīmē pakārts suns, ir īsa un sastiķēta ar drāti. Kā parasti neviens neko nezin, visi priecīgi, ka suni aizved prom ātrāk!

Jaunieši, kas suni paņēmuši, nav mazi bērni, bet šādi gadījumi ir bieži, kad kucēns tiek paņemts un pēc tam pamests. Cik viegli pēc sludinājuma tiek pie suņa, tikpat viegli to pamet! Jaunietei tika uzrakstīts par to, ka suns savainojis kaklu, bet atbildi nesaņēmām. Atbildība par suni beidzās, aizverot sētas vārtus ar uzrakstu "Nikns suns". Es no savas puses apakšā pierakstītu "BEZATBILDĪGI SAIMNIEKI"!

Kāds pēc taisnības sauks un sodu vēlēsies, protams, tas ir pareizi un policijai iesniegums uzrakstīts! Mēs lūdzam atbalsta zvanu Čārlija atveseļošanai, zvans 90006089, lai suņuks veseļojās un tiek labās mājās dzīvot! PS. Bijām paņēmuši līdz iemauktiņus, lai sunīti varam atvest, bez sāpēm līdz ārstam! Skumji un nožēlojami!" informē Tumuma dzīvnieku patversme.

Svarīgākais