Valsts prezidents tiksies ar valmieriešiem

© F64

Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis piektdien, 10.jūnijā, ieradīsies darba vizītē Valmierā. Vizītes laikā no plkst.17.00 līdz 17.40 Valmieras Integrētajā bibliotēkā (Cēsu ielā 4, 2.stāvā) paredzēta tikšanās ar iedzīvotājiem, kurā Valsts prezidents uzrunās valmieriešus, kā arī atbildēs uz iedzīvotāju un mediju pārstāvju jautājumiem.

Dienas pirmajā pusē Valsts prezidents tiksies ar Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāju Jāni Baiku, domes priekšsēdētāja vietnieku Ričardu Gailumu un izpilddirektori Eviju Voitkāni, lai iepazītos ar Valmieras galvenajiem attīstības virzieniem.

Valsts prezidents vizītes laikā apmeklēs SIA "VALPRO", AS "Valmieras stikla šķiedra" un SIA "Padtex Insulation" ražotnes. Pēcpusdienā Valsts prezidentam plānota tikšanās ar Vidzemes Augstskolas rektoru Gati Krūmiņu, kā arī Valmieras Integrētās bibliotēkas un Valmieras muzeja apmeklējums.

Dienas noslēgumā Valsts prezidents piedalīsies Valsts prezidenta balvas izcīņas vieglatlētikā atklāšanas ceremonijā Jāņa Daliņa stadionā.

Svarīgākais