Brīvdienas traģiski beigušās vairākiem cilvēkiem

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Sestdien pirms plkst. 21.00 tika saņemts izsaukums uz Mālpils novadu, kur iedzīvotāji ziņoja, ka cilvēks bija devies izbraukumā pa Vites dīķi ar katamarānu, bet tas vēlāk atrasts bez atpūtnieka un pastāvēja aizdomas, ka vīrietis ir noslīcis.

Ūdenslīdēji pārmeklēja ūdenstilpni, bet vīrieti neatrada un neilgi pirms pusnakts meklēšanas darbi tika pārtraukti. Svētdien turpinot meklēšanas darbus, ugunsdzēsēji glābēji no ūdens izcēla apmēram 46 gadus vecu noslīkušu vīrieti.

Svētdien neilgi pēc plkst. 11.00 ugunsdzēsēji glābēji devās uz Jelgavas novada Līvbērzes pagastu, kur Svētes upē bija redzams peldošs objekts. Ūdenslīdēji no upes izcēla apmēram 68 gadus vecu noslīkušu vīrieti.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.