Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Latvijā

VAKARA ZIŅAS: Bērziņa šķirtā sieva jūtas kā no jauna piedzimusi

Lenvija Sīle priecīga pēc pirmizrādes satikt meitu Mariju © Ingrīda Punka

Pazīstamā aktiera Andra Bērziņa bijusī dzīvesbiedre, publiciste un grāmatu autore Lenvija Sīle šovasar beidzot smaida, jo ir atguvusies pēc visām šķiršanās peripetijām un intrigām.

»Vakara Ziņas« Lenviju Sīli sastapa Latvijas Nacionālajā teātrī, kur viņa klātienē noskatījās režisora Vladislava Nastavševa veidotā jauniestudējuma «Asins kāzas» pirmizrādi. Tajā Sievasmātes lomu atveido Lenvijas un Andra Bērziņa meita Marija Bērziņa. Lenvija neslēpa gandarījumu par savu pieaugušo meitu. «Es sekoju līdzi Marijas darbam. Viņa man ir liels malacis! Arī šajā izrādē «Asins kāzas» viņa ir sava uzdevuma augstumos. Loma ir it kā maza, bet tā iet cauri visai izrādei. Un tas ir labi, ka viņa pret savu lomu tik atbildīgi izturas. Vienmēr cenšos atnākt uz pirmizrādēm, kurās spēlē Marija,» sarunā ar »Vakara Ziņām« Lenvija slavē savu meitu.

Viņa atklāj, ka pašas dzīvē šī vasara arī atnākusi pavisam mierīgi. Un visas sāpes, rūgtums un pārdzīvojumi, šķiroties no ilggadējā dzīvesbiedra Andra Bērziņa, palikuši pagātnē. «Esmu pilnīgi kā no jauna piedzimusi! Ir tik gaiši,» priecājas Lenvija.