Mazais Daniels pārcietis prātam neaptveramas veselības problēmas

© labdaris.lv

3.lapa



Kad mamma čukst mazulim mīļus vārdus austiņā, bērniņš smaida! Ārsti nav pārliecināti, vai kurlums ir fizioloģisks, jo iespējams kurluma iemesls ir meklējams neiroloģijā. Lai uzsāktu ārstēšanos, vispirms ir jāveic izmeklējumi Sanktpēterburgas Zinātniski pētnieciskajā institūtā un Krievijas Zinātņu akadēmijas Cilvēka smadzeņu institūtā. Protams, ka konsultācijas un izmeklējumi ir par maksu.

Šobrīd māmiņa audzina savu dēliņu, bet tētis, nespēdams izturēt šo dzīves pārbaudījumu, devās uz ārzemēm laimes meklējumos. Intas laime ir viņas vienīgais, rūpju pilnais bērniņš. Viņa tic, ka dēliņš pārvarēs visas smagās slimības - tas nozīmē, ka arī kurlumu ir iespējams pārvarēt.

Eksistē izredzes, ka šis mazulis var atgūt dzirdi un uzsākt pilnvērtīgu dzīvi, taču ir nepieciešama speciālistu palīdzība.

Palīdzēt mazajam Danielas iespējams ŠEIT!

Latvijā

No nākamā gada valsts pensijas indeksējamo robežu varētu palielināt līdz 100% no iepriekšējā gada vidējās apdrošināšanas iemaksu algas, paredz valdībā atbalstītais likumprojekts, par kuru kopā ar nākamā gada budžeta pakotni vēl būs jālemj Saeimai.