Traģiski beidzies kādas ģimenes strīds Gulbenes novadā

© uguns

Gulbenes novada Galgauskas pagastā no smagiem apdegumiem ir cietis kāds vīrietis. Drāma risinājusies nelielā kompānijā kopīgas alkohola lietošanas laikā. Iedzīvotājiem ir divas versijas - viena, ka vīrietis tīšām aizdedzināts, bet otra - ka viņš pats ir mēģinājis izdarīt pašnāvību pēc strīda ar sievu, būdams smagā dzērumā.

Tagad slimnieks esot komā un ārstējoties Valsts apdegumu centrā. Šāds pacients patiešām ir! To apstiprina Neatliekamās medicīniskās palīdzības Vidzemes reģionālā centra vadītāja vietniece Sniedze Bračka. 18.maijā šis 44 gadus vecais pacients no Gulbenes slimnīcas ir ticis pārvests uz Valsts apdegumu centru. Sākotnējā informācija liecina, ka cietušais ir kāds 44 gadus vecs vīrietis, kuram konstatēti smagi termiski apdegumi. Sākotnējā informācija liecina, ka viņš pats sevi ir aplējis ar benzīnu un aizdedzinājis. “Ir 2. un 3. pakāpes apdegumi. Cietušas abas kājas un rokas. Puse ķermeņa cietusi,” stāsta S.Bračka.

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Prevencijas grupas vecākā inspektore Sintija Virse saka, ka šā notikuma sakarā kriminālprocess nav uzsākts, jo nav aizdomu par noziedzīgu nodarījumu. “Visticamāk, persona pati sev ir nodarījusi miesas bojājumus,” viņa stāsta.