UZMANĪBU: Par zādzību meklē attēlā redzamo vīrieti

© Valsts policija

Pagājušās svētdienas vakarā no kādas Rīgas centra tirdzniecības vietas mobilo telefonu uzlādes skapīša tika nozagts telefons. Valsts policija lūdz apskatīt iespējamā likumpārkāpēja fotogrāfiju un atsaukties ikvienu, kam ir zināma viņa atrašanās vieta.

29. maijā pulksten 17.55 tirdzniecības centrā Rīgā, Stacijas laukumā 2 no mobilo telefonu uzlādes skapīša tika nozagts telefons Samsung Galaxy Trend 2.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess par zādzību, ja tā izdarīta no glabātavas. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Veikala videonovērošanas kameras fiksējušas vīrieti, kurš varētu būt izdarījis zādzību. Valsts policija lūdz atsaukties ikvienu, kurš ir redzējis vai, kuram ir jebkāda informācija par attēlā redzamā vīrieša atrašanās vietu, zvanot uz tālruņa numuru 67226008, 25738016 vai 110.

Latvijā

Šosezon stāsies spēkā jaunas prasības ziemas riepām, un no 1.decembra ceļu satiksmē varēs izmantot tikai tādas ziemas riepas, kas marķētas ar "kalna un sniegpārsliņas" apzīmējumu, aģentūrai LETA pavēstīja Ceļu satiksmes drošības direkcijā (CSDD).

Svarīgākais