Asinis stindzinoši notikumi šorīt risinājušies Liepājas pusē

© f64.lv

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 19.maija plkst. 6.30 līdz 20.maija plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 44 izsaukumus, no kuriem 24 bija uz ugunsgrēku dzēšanu un 17 uz glābšanas darbiem, bet trīs no izsaukumiem bija maldinājumi.

Šorīt plkst. 5.06 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Nīcas novada Otaņķu pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums un viens cilvēks atradās iespiests degošā automašīnā. Ierodoties notikuma vietā, ar hidraulisko instrumentu palīdzību, ugunsdzēsēji glābēji atbrīvoja automašīnā iespiesto vīrieti un nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Liesmas automašīnā bija nodzēstas pirms VUGD ierašanās.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.