Uzzini, kādi laikapstākļi gaidāmi rīt!

© f64.lv

Nakts paies bez nokrišņiem, gaiss atdzisīs no +7 līdz pat -1 grādam. No rīta, iespējams, būs migla, savukārt dienā austrumu rajonos gaidāms īslaicīgs lietus, pūtīs lēns vējš, gaisa temperatūra pieturēsies +13...+18 grādu robežās, informē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC).

Kā jau ziņots, vējš pierims, tomēr pāri Latvijai virzīsies gubu-lietus mākoņi, kas daudzviet atnesīs īslaicīgu lietu. Nedēļas sākumā pieredzēsim šī perioda aukstākās naktis un dienas - termometra stabiņš naktīs noslīdēs līdz +2...+9°, bet vietām austrumos uz augsnes gaidāmas arī salnas. Dienā gaiss neiesils virs +12...+17°.

Nedēļas turpinājumā atmosfēras spiediens nedaudz paaugstināsies un, līdz ar lēnu dienvidu puses vēju, valsts teritorijā pakāpeniski ieplūdīs siltāks gaiss - salnu varbūtība naktīs mazināsies, bet piektdien dienā atsevišķos rajonos gaiss iesils jau līdz +19°. Mākoņi mīsies ar sauli, tomēr brīžiem gaidāms arī neliels lietus. Sestdien valsti šķērsos aktīvāka nokrišņu zona, kad īslaicīgi līs teritorijas lielākajā daļā, vietām iespējams arī pērkona negaiss, savukārt svētdiena gaidāma sausāka un saulaināka.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais