VK ziņo par prettiesisku rīcību Kultūras un Veselības ministrijās

© twitter/ekrānšāviņš

Valsts kontrole pēc finanšu revīzijas veikšanas Ģenerālprokuratūrā iesniegusi informāciju par diviem prettiesiskiem gadījumiem ar finanšu līdzekļu izlietošanu Kultūras ministrijā un Veselības ministrijā.

Kultūras ministrijā revīzijas laikā ir konstatēta neatbilstoša prēmiju izmaksa, žurnālistus šodien informēja valsts kontroliere Elita Krūmiņa.

Savukārt Veselības ministrijai pakļautajā Valsts sporta medicīnas centrā ir konstatēts, ka, pretēji normatīvajiem aktiem, ir sniegti bezmaksas medicīniskie pakalpojumi centra darbiniekiem.

Valsts kontrole gan joprojām turpina materiālu izvērtēšanu, līdz ar to tiek pieļauts, ka informācija likumsargiem tiks sniegta arī par citu iestāžu rī

Latvijā

Valstij daļēji piederošais uzņēmums SIA “TET” lūdzis piedošanu 2000. gada Pasaules čempionam riteņbraukšanā Romānam Vainšteinam par komunikāciju, kāda radusies, risinot problēmu par vīrieša īpašumā ieraktu telekomunikāciju kabeli, no kura uzņēmums licis atbrīvoties paša spēkiem, turklāt, par saviem līdzekļiem, vēsta TV24 raidījums “STOPkadri ar Armandu Puči”.

Svarīgākais