UZMANĪBU: Par laupīšanu meklē attēlā redzamos vīriešus

© Valsts policija

Valsts policija par 1. maijā Vecrīgā izdarītu laupīšanu meklē divus vīriešus, kuri uzbrukuši nejaušam garāmgājējam un nolaupījuši personīgās mantas un dokumentus.

Valsts policijā vērsās kāds vīrietis, kurš agrā rītā gājis pa Jāņa sētas ielu Vecrīgā. Ap pulksten 05.40 pie viņa pienākušas divas personas. Pielietojot fizisku spēku, nepazīstamie vīrieši viņam nolaupījuši jaku, rokaspulksteni, ķēdīti un maku, kurā atradās bankas karte, internetbankas kodu karte, transportlīdzekļa reģistrācijas apliecība un autovadītāja apliecība.

Videonovērošanas kameras fiksējušas personas, kuras, iespējams, izdarījušas šo noziegumu.

Valsts policija lūdz atsaukties ikvienu, kurš atpazīst attēlā redzamos vīriešus, vai zina viņu iespējamo atrašanās vietu, zvanot uz tālruņa numuriem 28362622 vai 67086200.

Latvijā

"Latvijas dzelzceļa" koncerns piedzīvo smagus zaudējumus, tāpēc nākas atlaist darbiniekus. Šogad darbinieku atlaišanu piedzīvojis meitasuzņēmums "LDz Cargo". Tas pārvācies uz desmitreiz mazākām telpām un pāri palikušo tehniku un mēbeles ziedojis labdarībai, kā arī vairākiem koncerna iekšējiem noteikumiem neatbilstošiem saņēmējiem, ziņo "Nekā personīga"