Nākamajā nedēļā tik silti kā šonedēļ vairs nebūs

© f64.lv

Daudzviet pa laikam līs, iespējams gaidāms arī pērkons. Pūtīs lēns vējš un gaiss iesils no +10 līdz +21 grādiem, informē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC).

Kā jau ziņots, brīvdienās laika apstākļi Latvijā būtiski mainīsies - debesis apmāksies un līs, gaisa temperatūra pakāpeniski pazemināsies; arī nākamajā nedēļā tik silti kā šonedēļ vairs nebūs.

Pirmdien lietus mākoņi pakāpeniski pametīs Latvijas teritoriju, bet darba nedēļas gaitā gaidāmas vēl jaunas plašas mākoņu zonas, kas nesīs bagātīgu lietu. Naktīs minimālā gaisa temperatūra gaidāma lielākoties +6...+11 grādu robežās, plašu un nozīmīgu salnu varbūtība ir maza. Savukārt dienas laikā gaiss iesils lielākoties tikai līdz +13...+18 grādiem.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais