"KVV Group" noliedz Kazmina iesaisti kriminālās darbībās

© F64

Kompānija "KKV Group" komentējusi masu informācijas līdzekļos parādījušos informāciju par tās īpašniekam Jevgēņijam Kazminam izvirzītajām apsūdzībām separātismā.

Pirmkārt kompānija "KVV Group" kategoriski noliedz ne tikai Kazmina kunga vainu, bet arī jebkādu citu saistību ar kriminālām darbībām kā Ukrainā tā arī nelikumīgi okupētās teritorijās.

Otrkārt izplatītā informācija pamatojas uz kāda šaubīga sabiedriskā darbinieka bloga FB un nevar tikt uzskatīta par informāciju no oficiāliem avotiem.

Treškārt šāda veida informācijas izplatīšanu "KVV Group" vērtē kā negodprātīgas konkurences izpausmi un triecienu tās īpašnieka Kazmina kunga biznesa reputācijai. Tādejādi kompānija "KVV group" patur sev tiesības vērsties tiesā jautājumā par Kazmina kunga goda, cieņas un biznesa reputācijas aizskaršanu gadījumā, ja kompromitējošā informācija tiks izplatīta tālāk.

Kompānija "KVV Group" vēlreiz vēlētos akcentēt, ka tās īpašnieks Jevgēņijs Kazmins ir likumiem paklausīgs Ukrainas pilsonis un godprātīgs investors Latvijas ekonomikā, kurš nav iesaistīts nekādās pretlikumīgās darbībās.

Latvijā

Augstākā tiesa atteikusies ierosināt kasācijas tiesvedību lietā, kurā bijušajam Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Personālvadības pārvaldes direktora vietniekam Uldim Bāram piespriests sabiedriskais darbs par apzināti nepatiesu ziņojumu par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu nolūkā panākt kriminālprocesa sākšanu pret noteiktām amatpersonām, noskaidroja aģentūra LETA.

Svarīgākais