POZITĪVI: Pazudušais pusaugu zēns ir atradies

© Valsts policija

Labrīt! Lūgums pārtraukt jaunieša Andra Ilvesa meklēšanu, jo noskaidrota viņa atrašanās vieta  Aizkrauklē. Paldies iedzīvotāju atsaucībai! Policijai izdevies atrast pazudušo pusaudzi Andri Ilvesu.

Likumsargi ziņo - tiem izdevies noskaidrot pazudušā zēna atrašanās vietu.

Informāciju par puikas meklēšanu policija izsūtīja vakar. Jaunietis šā gada 9.maijā patvaļīgi bija atstājis bāreņu nama"Līkumi" teritoriju un nebija atgriezies.

Policija pateicas iedzīvotājiem par atsaucību.

Latvijā

Neapskaužamā situācijā šā gada augustā bija nonākuši vairāk nekā 100 bērnu un jauniešu no Latvijas, kuri ar uzņēmuma “Fisom” starpniecību devās uz sērfošanas nometni Portugālē. Diemžēl gala mērķī viņi nenonāca – viņi iestrēga Spānijā un Francijā. “Fisom”, tā teikt, “uzmeta” ceļotājus. Operatīvi reaģēja Latvija un noorganizēja repatriāciju. Atbildīgie par šo procesu, Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (PTAC), nemitīgi uzsvēra – ceļotāju atgriešana, kas izmaksāja 81 000 eiro, nenotika par nodokļu maksātāju naudu. Tomēr publiski pieejamā informācija liecina, ka finansējums ņemts no valsts budžeta programmas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem". Kas galu galā sedza jauniešu atgriešanu Latvijā?

Svarīgākais