Auzu pārslu DIĒTA; 10 dienas un -6 kilogrami

© f64

Auzu pārslas ir sātīgas, garšīgas un bagātas ar noderīgām barības vielām, kas nodrošina labu pašsajūtu visas diētas laikā. Ievērojot auzu pārslu diētas noteikumus, 10 dienu laikā varēsi zaudēt līdz 6 kilogramiem svara.

Auzu pārslās ir daudz vitamīnu (A vitamīns un B grupas vitamīni) un mikroelementu (dzelzs, fosfors, magnijs). Auzu pārslu lietošana uzturā palīdz attīrīt organismu un izvadīt toksīnus. Šī diēta ir monodiēta, kuras laikā drīkst ēst tikai auzu pārslas. Labā ziņa ir tā, ka nav konkrēta daudzuma, kuru drīkst apēst. Jāēd līdz parādās sāta sajūta. Optimālais ēdienreižu skaits diētas laikā - 5-6 reizes dienā. Pirmajā dienas pusē auzu pārslu putrai vari pievienot augļus, žāvētus augļus un medu. Tāpat reizi nedēļā pievieno putrai tējkaroti olīveļļas.

Seko līdzi, lai diētas laikā visas porcijas būtu apmēram vienāda lieluma - tas ir ļoti svarīgi veiksmīgam svara zudumam. Papildus auzu pārslu putrai, dienā vajag izdzert 250 ml kefīra ar zemu tauku saturu, lai palīdzētu kuņģa darbībai.

Auzu pārslu diētas laikā vajag izdzert 2 litrus ūdens dienā. No citiem dzērieniem ir atļauta tikai zaļā tēja. No kafijas vispār vajadzēs atteikties.

Lai auzu pārsla “atdotu” visas vērtīgās uzturvielas, pirms to pagatavošanas iemērc auzu pārslas uz dažām stundām ūdenī vai arī vāri auzu pārslas 10 minūtes uz lēnas uguns, vienmērīgi maisot. Kad putra ir gatava - ļauj tai nostāvēt 10 minūtes.

Sagatavots pēc: StarStyle