Pateicoties vērīgiem iedzīvotājiem, izdodas novērst noziegumu Siguldā

© F64

Sestdien, 6. maijā, Siguldas iecirkņa policisti saņēma satrauktu iedzīvotāju ziņu, ka uz Līgatnes pusi brauc kāds velosipēdists, kurš blakus stumj vēl citu velosipēdu. Iedzīvotājiem šāds skats licies aizdomīgs, tādēļ par to paziņojuši policijai, vēstīts Valsts policijas facebook kontā.

Siguldas iecirkņa policisti sadarbībā ar pašvaldības policiju nekavējoties rīkojās un Līgatnē aizturēja aizdomīgo - 1973. gadā dzimušo vīrieti. Policisti noskaidroja, ka abi velosipēdi naktī no 4. uz 5. maiju nozagti Siguldā no kādas daudzdzīvokļu mājas pagrabiem.

Zagtie velosipēdi tika atgūti. Sestdien, 7. maijā, tiesa aizturētajam vīrietim piemēroja drošības līdzekli - apcietinājumu. Par velosipēdu zādzību ir uzsākts kriminālprocess.

Pateicamies iedzīvotājiem, kuri nepalika vienaldzīgi un par aizdomīgo vīrieti ziņoja policijai. Šāda iedzīvotāju rīcība itin bieži palīdz policijai notvert ļaundarus.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais