Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Latvijā

Maksātnespējas administratoram "nepiederošs" reindžrovers "nakšņo" pie viņam "nepiederošas" mājas

© pietiek.com

Augstas Valsts ieņēmumu dienesta (VID) amatpersonas brālim, maksātnespējas administratoram Mārtiņam Bunkum oficiāli nepiederošs Range Rover automobilis ar viņa iniciāļiem valsts reģistrācijas numurā „nakšņo” pie viņam oficiāli tāpat nepiederošas Mežaparka savrupmājas, - šādu ainu rāda portāla “Pietiek” rīcībā nonākuši fotoattēli, kas tikai apliecina jau iepriekš publiskotās ziņas par Bunkus ģimenes pārstāvju patieso turīguma līmeni, ziņo portāls pietiek.com

Ja raudzīties uz maksātnespējas administratora, zvērināta advokāta Bunkus oficiāli deklarētajiem īpašumiem, tie ir diezgan pieticīgi: Lursoft datu bāzē nav atrodamas neviena viņam piederoša uzņēmuma kapitāldaļas, kas nodrošinātu dividendes, nav arī publisku ziņu par viņam piederošiem nekustamajiem īpašumiem un luksus automašīnām.

Tomēr jau agrāk Pietiek ir informējis, ka vēl ir arī maksātnespējas administratora īpašumu "neredzamā puse" - "paslēpti" īpašumi, kas jau liecina par multimiljonāra cienīgu dzīvesstilu.

Formāli iespaidīgā un svaigi izremontētā ēka Mežaparkā, Meža prospektā 38A pieder Latvijā reģistrētajai SIA Kentprom Investments, kas to no AS Reverta meitasuzņēmuma NIF Dzīvojamie īpašumi 2013. gada oktobrī iegādājusies par aptuveni 535 tūkstošiem eiro.

Kā rāda Lursoft dati, oficiālais SIA Kentprom Investments īpašnieks ir Lielbritānijā reģistrētaisKentprom Management LLP. Šī uzņēmuma īpašnieki publiski nav atklāti, bet tieši Bunkus ir bijis tā persona, kas Kentprom Management LLP vārdā 2013. gadā ir apmaksājis Latvijā reģistrētās SIA Kentprom Investments pamatkapitālu.

Tāpat oficiāli nav saskatāma nekāda maksātnespējas administratora saistība ar divām luksus automašīnām, kuru valsts reģistrācijas numuriem MB39 un MB21 ir zināma līdzība ar Mārtiņa Bunkus iniciāļiem.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā