Šokējošs sadzīves konflikts Ķekavā

© F64

23. aprīlī ap pulksten 23.00 Ķekavā sabiedriskā transporta galapunktā izcēlās sadzīviska rakstura konflikts starp diviem pazīstamiem vīriešiem. Strīda karstumā viens no vīriešiem vairākas reizes iesita savam paziņam pa galvu. Tā rezultātā cietušais tika nogādāts slimnīcā, savukārt likumpārkāpējs no notikuma vietas aizbēga.

Rīgas Baložu iecirkņa kriminālpolicisti uzsāka aizdomās turamā 1987. gadā dzimušā vīrieša meklēšanu. Piektdien, 6. maijā, likumsargiem Ķekavā izdevās viņu aizturēt.

Aizdomās turamajam nav noteiktas dzīvesvietas un viņš jau iepriekš vairākas reizes nonācis policijas redzeslokā par miesas bojājumu nodarīšanu un mantiska rakstura noziegumiem.

Saistībā ar 23. aprīlī izdarīto noziegumu pret 1987. gadā dzimušo vīrieti uzsākts kriminālprocess par tīša, smaga miesas bojājuma nodarīšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz septiņiem gadiem.

Tiesa vīrietim apcietinājumu nav piemērojusi, tāpēc viņam piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.