Jūrmalā noticis īpaši nežēlīgs noziegums

Ilustratīvs attēls © policija

Piektdien Jūrmalā notikusi laupīšana, kuras laikā diviem cietušajiem nodarīti miesas bojājumi, no kuriem viens vēlāk slimnīcā miris. Valsts policija tās pašas dienas vakarā un naktī aizturējusi četras aizdomās turamās personas. Pie viena no aizturētajiem atrasts lauznis, ar kuru, iespējams, nodarīti miesas bojājumi, vēsta Valsts policija

Piektdien, 6. maijā, Jūrmalas iecirkņa policisti ap pulksten 16.00 saņēma informāciju, ka Slokas mikrorajonā, Dzirksteles ielā notikusi laupīšana, kuras laikā diviem vīriešiem nodarīti miesas bojājumi. Mediķi vienu no cietušajiem ar smagām traumām nogādāja slimnīcā, taču, neskatoties uz mediķu pūlēm, viņa dzīvību glābt neizdevās. Tāpat arī otram cietušajam tika sniegta medicīniskā palīdzība.

Policisti, veicot operatīvos pasākumus, noskaidroja, ka laupīšanu pastrādāja četras personas - trīs vīrieši un viena sieviete. Viņi, atrodoties alkohola reibumā, uz ielas uzbrukuši diviem vīriešiem, nodarījuši miesas bojājumus, nolaupījuši somu, mobilo telefonu, naudas maku un aizbēguši no notikuma vietas.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Turpinājumu lasi nākamajā lapā