Latvijas iedzīvotāja dalās ar stāstu par šokējošu policistu vienaldzību

Ilustratīvs attēls © F64

Kāda sieviete, braucot tramvajā, saskārusies ar ļoti nepatīkamu situāciju un par piedzīvoto dalījusies sociālajos tīklos.

Sieviete raksta, ka tramvajā novērojusi – viņas blakussēdētājs cītīgi mēģina apzagt priekšā sēdošo sievieti. Kad tas nav izdevies, kungs esot centies “iezagties” arī viņas kabatā. Sieviete esot pavēlējusi vīrietim izkāpt un draudējusi izsaukt policiju, vīrietis viņu paklausījis, tomēr pēc tam iekāpis atpakaļ tramvajā. Sieviete pildījusi savus draudus un sazinājusies ar policiju, tomēr policijas pārstāvji paziņojuši, ka palīdzēt, diemžēl, nevarēs un uz izsaukumu nav ieradušies.

Jāpiezīmē, ka sievietes stāsts iemantojis lielu popularitāti gan sociālajā tīklā facebook, gan twitter un viņas ierakstu pamanījuši arī Valsts policijas sociālo tīklu operatori, kuri norādījuši – ar aculiecinieci sazinājušies un jautājumu šobrīd risina.

Latvijā

Valsts drošības dienests (VDD) ir veicis pārbaudi saistībā ar sociālās tīklošanās vietnēs izplatītu informāciju par kādas veikala "Postcard.lv" pārdevējas pret latviešiem vērstiem izteikumiem un atteikšanos apkalpot klientus latviešu valodā, informēja VDD.

Svarīgākais