nra.lv aug un pilnveidojas

© nra.lv

Saskaņā ar interneta izpētes uzņēmuma Gemius datiem, portālam nra.lv martā ir izdevies būtiski audzēt savu auditoriju, sasniedzot vēsturiski vislielāko apmeklējuma skaitu.

Martā portālu apmeklējuši 247,6 tūkstoši viesu, kas ir vērā ņemams skaits. Vēl jo būtiskāk ir tas, ka, salīdzinājumā ar februāri, portāla apmeklējums audzis par 20,3 procentiem.

"Šajā pavasarī mēs augam straujāk par jauno zāli," smaidot atzīst portāla galvenā redaktore Ilze Zālīte, neslēpjot, ka šāds izrāviens ir prasījis milzīgu darbu. "Protams, izaugsme ir ļoti patīkama, jo īpaši tādēļ, ka ziemas periodā notika lieli sagatavošanas darbi tam, lai pavasarī mēs piedzīvotu uzrāvienu. Esam būtiski mainījuši savu stratēģiju darbam sociālajos tīklos, atraduši jaunus risinājumus ziņu pasniegšanai. Daudz mācāmies no labākajiem ārvalstu piemēriem un, protams, arī saviem konkurentiem. Konkurence ir dzinulis, kas nepārtraukti liek meklēt labākus, efektīvākus risinājumus," pauži I. Zālīte.

Martā portāls nra.lv ir apsteidzis tādus laikrakstu portālus kā diena.lv, vesti.lv, db.lv un uzlabojis savus rādītājus par četrām pozīcijām. Strauja izaugsme vērojama arī Latvijas mediju mīlētāko zīmolu topā, kur marts sev līdzi nesis kāpumu par piecām pozīcijām.

Svarīgākais