Piektdien spraigi notikumi risinājušies uz Bauskas šosejas

© f64.lv

Bauskas novada, Codes pagastā no braucošas kravas piekabes izkrīt buldozers, kas ietriecas pretī braucošā automašīnā,informē Valsts policija

Negadījums noticis uz autoceļa Bauska-Aizkraukle, kad 1961.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Scania" ar piekabi "Van Hool", krustojumā nogriežoties nepārliecinājās par manevra drošību.

Līdz ar to no kravas piekabes izgāzās buldozers "Komatsu", kurš ietriecās pretī braucošajā automašīnā "Iveco Daily".

Ceļu satiksmes negadījumā cieta automašīnas "Iveco" vadītājs - 1967.gadā dzimis vīrietis, kurš pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas atlaists mājās.

Jau ziņots, ka kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 88 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki, no tiem četri bijuši gājēji vai velosipēdisti.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.