Policija aiztur rūdītu velozagli

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Pagājušo svētdien, 10. aprīlī, Rīgas Teikas iecirkņa policisti saņēma informāciju par nozagtu velosipēdu no kādas daudzdzīvokļu mājas kāpņu telpas Rīgā, Kaivas ielā. Policisti par zādzības faktu uzsāka kriminālprocesu. Izmeklēšanas laikā tika noskaidrota aizdomās turamā persona – 1979. gadā dzimis vīrietis.

Rīgas Teikas iecirkņa policisti vakar aizturēja aizdomās turamo vīrieti, kurš atzina savu vainu noziegumā. Likumsargi atguva nozagto velosipēdu un drīzumā tas tiks atdots tā likumīgajam īpašniekam.

Pret aizturēto vīrieti, kurš jau iepriekš ir vairākas reizes sodīts par velosipēdu zādzībām, ir uzsākts kriminālprocess. Par zādzības izdarīšanu var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods.

Latvijā

Gan pasaulē, gan Latvijā katru gadu palielinās bērnu skaits, kuriem nepieciešama pediatriskā paliatīvā aprūpe, aģentūru LETA informēja Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) Paliatīvās aprūpes dienesta vadītāja vietniece aprūpes jautājumos Sofja Tomase.

Svarīgākais