UZMANĪBU: Ģimene izmisumā; neizskaidrojami pazudis vīrietis ar atmiņas traucējumiem

© bezvests.lv

Kā liecina bezvēsts.lv publicētā informācija sociālajā tīklā facebook, radinieki meklē jau nedēļu bezvēsts pazudušo 84 gadus veco Nikolaju.

Vakar pie Bezvests.lv griezās 84 gadus vecā Nikolaja Soboļa radinieki. Nikolajs Soboļs pazudis jau pirms nedēļas Ludzas novadā, Briģu pagastā, Prohori ciemā. Vīrietis 3. aprīlī ap 14.00 izgājis no savas mājas un atpakaļ nav atgriezies. Nikolaja meklēšanā bija iesaistīti policijas spēki, robežssardze un helikopters ar siltuma uztvērēju cilvēku meklēšanai, bet diemžēl tā arī neizdevās atrast padzīvojušo cilvēku.


Nikolaja Soboļa pazīmes: augums 174 cm, mati īsi, sirmi. Var būt grūtības orientēties telpā, jo ir atmiņas traucējumi. Bija ģērbies: gaiši zila jaka ar uzrakstu Michelin, melnas bikses, melna cepure (naģene), gumijas zābaki.


Ir iespējama versija, ka viņš varēja doties arī uz Ludzu, Zilupi vai Rīgu. Rīgā vīrietis ir dzīvojis pirms apmēram 50 gadiem. Īpaši lūdzam pievērst uzmanību informācijai par pazudušo šo pilsētu iedzīvotājiem. Visus, kas kaut ko var zināt par Nikolaja atrašanās vietu, lūdzam informēt policiju pa tālr. 110 vai 28744123 vai Bezvests.lv pa tālr. 22084084.

Svarīgākais